GraafitSivukarttaFinnair-konserniIn EnglishPå svenska
Haku
LIIKETOIMINTAKATSAUSTILINPÄÄTÖSFINNAIR JA YHTEISKUNTAOSAKKEENOMISTAJATUusi silkkitiePääjohtajan katsausUuden toimitusjohtajan katsausAvainluvut 2005Brändi turvaa tulevaisuudenFinnair tänään ja tulevaisuudessaOikealla reitilläReittiliikenneLomaliikenneLentotoimintapalvelutMatkapalvelutHallitus ja tilintarkastajatJohtoryhmäFinnair lyhyestiOrganisaatioReittikohteetLaivastoLiikennetietoja

Tulosta sivu 

 

Finnairin menestystarina Aasian-liikenteessä jatkuu. Yhtiö on saavuttanut merkittävän aseman Euroopan ja Aasian välisenä sillanrakentajana. Finnairilla on Helsingin kautta yli 4500 viikoittaista yhteyttä Aasian ja Euroopan välillä. Finnairin Aasian-liikenteen tarjontaa hyödynsi viime vuonna yli 700 000 matkustajaa. Lentoja olemassa oleviin kohteisiin lisätään ja vuosittain avataan 1-2 uutta kohdetta; vuonna 2006 aloitetaan lennot Japanin Nagoyaan ja Intian Delhiin. Uuden Aasian-reitin avaaminen lisää Finnairin tarjontaa yli 80 yhteydellä.

Markkina-alueena Aasia avaa valtavasti mahdollisuuksia sekä Finnairille että sen asiakkaille. Aasian ja Euroopan välinen liikenne kasvaa seitsemän prosenttia vuosittain. Finnair tarjoaa nopeimmat ja lyhimmät yhteydet maanosien välillä.

Idän liikenne on ollut Finnairille menestys, joten Aasia on valittu vuosikertomuksen teemaksi. Kuvin, sanoin ja luvuin kerrotaan siitä, miten yhtiö on luonut uuden silkkitien.